(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
kančí ragů
Potřebné ingredience
kančí kýta či plec, slanina, mrkev s celerm-klasika mražený pytlík, 4 cherry rajčátka, 2 stroužky česneku, cibule, 5-6 žampionů,2dc červeného vína, trocha kečupu, příloha těstoviny
Postup přípravy
maso odblaníme a nakrájíme na kostičky, osolíme opepříme, + lžička koření gril koření a zvěřiny, zamícháme, zprudka orestujeme, přidáme slaninku na kostičky, orestujeme poté přidáme, cibuli na kolečka a pytlík zeleniny pod svíčkovou, chvíli dusíme, přidáme rajčátka na půlky, houby ,česnek, kečup orestujeme a podusíme ve vlastní šťávě a zalijeme vínem, dusíme do měkka.Hotové můžeme přisolit, podáváme s těstovinami
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé